Cds richt zich al meer dan negen jaar op de zakelijke en particuliere markt. Onze kerndiensten zijn zakelijk en particuliere computerondersteuning op elk ICT-gebied. U kunt hierbij denken aan computer- en serverhulp, Internet installaties, telefonie- en netwerkbeheer.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel: een snelle responstijd, duidelijke afspraken en een goede helpdesk zijn onze sterke punten. Al deze diensten leveren wij tegen aantrekkelijke prijzen.

Het blijkt dat klanten dit zeer op prijs stellen en dat dat ook vaak dé reden is om voor Cds te kiezen. De bewezen kwaliteit, goede service en persoonlijk contact zijn zaken waar wij veel belang aan hechten en waarin wij ons onderscheiden van andere partijen.

Goede hardware en software zijn de eerste vereisten voor een stabiel en betrouwbare systeem. Daarom levert Cds hardware van kwaliteitsmerken. Cds is partner van Dell en Acer. Cds levert software van alle belangrijke ontwikkelaars, zoals bijvoorbeeld Microsoft en Veritas.

Voor ondernemers is Cds een verstandige keuze; in de afgelopen negen jaar hebben wij een sterk bedrijf weten op te bouwen waarmee wij onze klanten bedienen. Door te doen waar wij goed in zijn heeft de klant zelf tijd over om zijn eigen werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Op deze manier doet iedereen waar hij of zij goed in is.